Silversmycken, vackra smycken


Silversmycken - vackra smycken

Silversmycken är vår specialitet. Vi importerar, lagar och tillverkar örhängen, silverarmband, silverhalsband, silverringar och hängen. Kvalitén är oftast Sterling silver, 925, men ibland innehåller de mer silver. Vi har också smycken av silver som är pläterade med guld.

Titta på vackra örhängen, flera med inspiration från naturen. Just nu är det som alltid, den här tiden på året med mycket firande och många olika fester då ett smycke blir en fin present.

Vi levererar alla smycken i en svart organzapåse. Om du bor i närområdet kan vi som regel leverera samma dag som vi ser att din betalning kommit in. Snabbast är Swish.


Vi importerar silversmycken från Indien, Thailand och Bali och tycker att smycken från orienten är vackra. Vi tillverkar också själva och kombinerar olika material som silver och guld med pärlor, ädelstenar, läder och silke.


                                                                                                                                                                                                                                                  Halsband från Kongo

Halsband från Kongo

Halsband tillverkat av återvunnit papper. Pärlorna är gjorda av återvunnet papper som färgats och sedan lackerats. Mellan papperspärlorna finns glaspärlor. Längd 95 cm som räcker till att vira flera gånger om halsen. Pärlornas storlek varierar, de största är ca 15 mm mitt på. Blandade färger. Inköpta i Kongo, tillverkning okänd.

200:-


Läs mer
Köp                                                                                                                                                                                                                                                  


Lär dig lite om vackra ädelstenar
                                                                                                                                                                                                                                                 

                          
Sköt om dina smycken - här är tips om hur du gör

 
 

                                                                                                                                                                                                                 

Smycken

Hos oss hittar du vackra silversmycken. Vi har många olika örhängen för olika smaker. Välj fina, stora natur-inspirerade silverörhängen med bladverk eller enkla pärlor. Ska du ge bort något att hänga runt halsen väljer du ett silverhalsband med vita odlade pärlor. Vi har breda silverringar - en virar sig flera varv runt fingret och ringar med vackra mönster. Vi har ännu flera vackra silverarmband med berlocker och rosor. Du kommer att vara nöjd när presenten kommer direkt hem till dig i brevlådan. Fint inslagen, bara att ge bort och se när någon blir lycklig över sitt nya smycke. Visst är det roligare att ge än att få.